Overnachtingen

B&B Hof ter Haegen

Het Hof ter Haegen is gelegen in het landelijk dorpje Vollezele, aan de rand van het Pajottenland. Deze 18e eeuwse vierkantshoeve, omringd door boomgaard, velden en weiden, ligt midden in het Stiltegebied. Fietsers en wandelaars komen ruimschoots aan hun trekken ... Verken de diverse fiets-wandel en knooppuntroutes en droom weg in het mooi landschap.

Onze B&B telt vijf gastenverblijven en biedt plaats aan maximum achttien personen. Eén ervan is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een extra troef dus! De vroegere paardenstal werd ingericht als gezellige ontbijtruimte en herinnert aan ver vervlogen tijden… Hier wordt U een uitgebreid ontbijt met verse streekproducten aangeboden. De gasten kunnen gebruik maken van een overdekt terras met zicht op de ruime binnenkoer. Hier kunt U proeven van enkele lekkere streekbiertjes! Eigen parking, aparte gasteningang en ruime kamers met alle comfort .

Kortom, de ideale plek om tot rust te komen!
U kan bij ons eveneens terecht voor al uw vergaderingen tot 30 à 35 personen.

www.hofterhaegen.be

B&B Hof te Spieringen

Onthaasten in historisch erfgoed

De stijlvolle B&B Hof te Spieringen is gelegen in een vleugel van een typische Brabantse vierkantshoeve op het platteland ten westen van Brussel. Eenmaal hier overheerst een welzijnsgevoel. U kunt tot ontspanning komen in de gezellige woonkamer bij de open haard of van de rust genieten op het grote terras met uitzicht op de prachtige tuin. Het rijke en gevarieerde ontbijt kan op verzoek vroeger geserveerd worden. ’s Avonds kunt u opteren voor een heerlijk avondeten met dagverse ingrediënten dat de gastvrouw voor u bereid heeft. Het is een paradijselijk oord, dat zowel door toeristen als zakenlui enorm gewaardeerd wordt.

www.hoftespieringen.be

Met dank aan:

Volg ons op Facebook